click here to open the music player
 

 
 

de linde CARNAVAL!


Carnaval in de LiNDE staat wijd en zijd bekend als het grootste feest van het jaar, met een geweldig programma voor iedereen die weet wat Carnaval vieren is (of die dat graag wil leren). Direct na de 11e van de 11e barst het Carnavalsseizoen 2016/2017 weer los en lees je onderstaand alles over het Carnavalsprogramma van de LiNDE. Kijk voor alle informatie en opgeven voor de Verlichte Halfvasten Optocht ook op vho-groesbeek.nl of bel met Frans Derks 06-53707444.

Carnavalsvideoclipfestival i.s.m. Café Ut Huu-ske

Bel voor alle info met William van Fiem op nummer 06 22449769 of Frans Derks op nummer 06 53707444. Op zaterdag 25 februari barst de strijd weer los. De zaal gaat om 22:00 uur open.

Schlagerkampioenschappen van Zuid Oost Nederland

In een te gekke ambiance strijden alle schlagerkampioenen (nr. 1, 2, 3 en publieksprijswinnaars), uit alle dorpen en steden in Zuid Oost Nederland in twee categorieën om de beker met de grote neus. Vergezeld door een grote schare fans en natuurlijk de eigen prins gaat het dak er helemaal af. De professionele vakjury bestaat o.a. uit producent Ad Kraamer en Shownieuwsjournalist Wim Bakker. De zaal gaat om 19:00 uur open. Wij proberen elk jaar alle prijswinnaars persoonlijk een uitnodiging te sturen. Mocht dit bij u niet gelukt zijn, dan mag u natuurlijk ook zelf contact opnemen met Frans Derks op nummer 06 53707444 of mailen naar info@delinde.nl.

Het feest kan beginnen: Apfelschnappsbal

Een lange traditie moeten we natuurlijk in ere houden. De aftrap voor het grote werk. Samen gezellig kijken naar de filmbeelden van de optochten van het vorig jaar en unieke beelden van enkele gouwe ouwe optochten. Natuurlijk is er gezellige schlagermuziek en natuurlijk is er voor alle deelnemers aan de optocht een fles Apfelkorn. Dit jaar worden tevens de winnaars van de gruusbek.nl populariteitspoll en de schlager die het meest gedownload is bekendgemaakt. De toegang is gratis en de aanvang is vanaf 21:30 uur.

4 Dagen Totaal Carnaval

Van zaterdag tot en met dinsdag is het in alle zalen van de LiNDE een groot feest met het complete feestdj-team en diverse gastoptredens. 

Maandagmiddag Gezinscarnaval

Op de maandagmiddag is er weer een geweldig gezinscarnaval voor groot en klein. Papa´s, mama´s, opa´s, oma´s, jong en oud iedereen is welkom en aan iedereen wordt gedacht. Wat is er mooier dan een polonaise op de draaiende en verlichte dansvloer? Voor de allerkleinsten is er een speciale attentie, We verloten 5 vrijkaarten voor de Efteling en er zijn optredens van enkele schlagergroepen. De aanvang is om 14:00 uur.

Zat. 25 maart Verlichte Halfvasten Optocht Groesbeek

Vanaf 20:11 uur trekt de verlichte optocht weer door het compleet verduisterde centrum van Groesbeek. Duizenden mensen uit de hele regio komen naar dit bijzondere schouwspel en gaan aansluitend naar de LiNDE waar een mega halfvastenspektakel plaats vindt dat zijn weerga niet kent. De prijsuitreiking, het feestdj-team, live-muziek van Anderkovver, Q Music The Party kortom aan alles en iedereen is gedacht. Mak de laamkes mar wèr oan want we goan d´r teggenoan, Carnaval da is mar eens ient joar! Opgeven en info over de optocht vind je ook op vho-groesbeek.nl.

 

 

 

 

 
     

link