click here to open the music player
 

 
 

SPONSORPLAN de LiNDE


Laat uw club profiteren van

de LiNDE

sponsoractie

Iedere club of vereniging is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de clubkas te voorzien van extra middelen om de clubactiviteiten financieel te ondersteunen. Wij als De Linde worden natuurlijk ook regelmatig benaderd om een bijdrage en in dat verband hebben wij een eigen plan ontwikkeld, dat wij hierbij graag aan u voorleggen. Onderaan deze pagina kunt u ook uw vereniging aanmelden voor deze unieke Sponsoractie!

De Linde is een gerenommeerd horeca-bedrijf, met een sterke regionale functie. Het uitgaan en het verzorgen van feesten/catering in de particuliere of zakelijke sfeer vormen al vele jaren de kernactiviteiten.

Ons voorstel komt er op neer dat ieder bezoek aan, of activiteit bij De Linde door een lid of supporter van uw club, de vereniging geld op gaat opleveren.

Waar moet u aan denken?

1.    Individueel uitgaan op zaterdagavond

Individuele leden/supporters van de vereniging van 16 jaar en ouder bezoeken de LiNDE / new style en geven via een code aan dat zij uw club steunen. Elk individueel bezoek van een lid levert de club € 1,-- op (minimale besteding € 15,-- per avond excl. vervoer). De code staat op een aan te schaffen ClubCard.

2.    Met een groep uitgaan op zaterdagavond

Een team van uw club gaat samen een avond stappen in de LiNDE / new style. Minimaal € 1,-- p.p. en maximaal 4% van het bestede bedrag is voor de clubkas. (besteding minimaal € 15,-- p.p. excl. vervoer). (aankondiging met officiële brief van het bestuur; bestede bedrag wordt vastgelegd op een bon van De Linde).

3.    Feesten bij De Linde

Leden of supporters van uw club laten een feest of bruiloft verzorgen door de LiNDE / Party X-PERTS. 4% van het bestede bedrag aan eten en drinken is voor de clubkas. (aankondiging met officiële brief van het bestuur; bestede bedrag wordt vastgelegd op een bon van De Linde). Let wel het gaat om nog niet geboekte feesten.

4.    Bedrijfsfeesten in De Linde

Leden of supportersvan uw club regelen feesten en/of party-catering van het bedrijf of de instelling waar ze werkzaam zijn bij de LiNDE / Party X-PERTS. 4% van het bestede bedrag aan eten en drinken is voor de clubkas. (aankondiging met officiële brief van het bestuur; bestede bedrag wordt vastgelegd op een bon van De Linde). Let wel het gaat om nog niet geboekte evenementen.

De optelsom van al deze bedragen wordt aan het eind van een kalenderjaar, dan wel seizoen, aan uw club uitgekeerd. Dus hoe meer activiteiten er van de leden van uw club in De Linde zijn, des te meer het oplevert voor de clubkas! Een voorbeeld berekening hebben wij bijgevoegd in een aparte bijlage.

Promotiemateriaal in de vorm van (digitale) flyers en een poster voor in  het clubhuis om de leden te attenderen op deze actie sturen wij u graag toe. Onderstaand kan ook uw vereniging zich via het digitale inschrijfformulier officiëel aanmelden zodat ook uw club van deze actie profiteert en deze actie ondersteunt. Indien gewenst willen wij voor een afvaardiging van bestuur cq. sponsorcommissie in een korte presentatie deze actie mondeling toelichten. Uiteraard is ook alle informatie digitaal voor uw clubsite beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemenmet Maurice Verriet via de telefoon (024-3976666) of per e-mail (maurice@delinde.nl).

Voorbeeldberekening opbrengst Sponsoractie:

  • 10 (jeugd)leden van uw club bezoeken de LiNDE gemiddeld 15 x: opbrengst 10 x 15 x € 1, = € 150,==.
  • Teams van uw club (incl. introducé's 25 personen per team) gaan 3 keer uit in De Linde om aan teambuilding te doen: minimale opbrengst 3 x 25 x €1, = € 75,==.
  • Een supporter van uw club gaat trouwen en viert dit feest in De Linde. De prijs van dit feest is voor wat betreft food en beverage € 5.000,=: opbrengst 4% van 5.000,= = € 200,=.
  • Een (bestuurs)lid van uw club zit in de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsfeest van zijn werk. Hij regelt een mooi feest van 250 personen bij De Linde ad € 8.750,=: opbrengst 4% van 8.750,= = € 350,=.

Totale opbrengst voor uw club in dat jaar: € 775,=

Klik hier voor het inschrijfformulier van de LiNDE / sponsoractie

 
     

link